#familieopstelling medias

Posts tagged on #familieopstelling

Top Posts Recent Posts

Top Posts

-Huisdieren-

Vandaag staan er weer een aantal Poppys van honden en katten op de planning! Ze moeten natuurlijk wel echt lijken dus vraag ik ook altijd om een foto van de huisdieren. Het is een secuur friemel werkje maar oh zo leuk om te doen!
—————————————————————————
Nog enkele plekjes eind juni.
jul/aug=vakantie
www.lespoppys.nl
—————————————————————————
#lespoppys #houtenpoppetjes #pegdolls #pegdollfamily #ketting #poppenhuis #trouwen #jarig.

-Huisdieren- Vandaag staan er weer een aantal Poppys van honden en katten op de planning! Ze moeten natuurlijk wel echt lijken dus vraag ik ook altijd om een foto van de huisdieren. Het is een secuur friemel werkje maar oh zo leuk om te doen! ————————————————————————— Nog enkele plekjes eind juni. jul/aug=vakantie www.lespoppys.nl ————————————————————————— #lespoppys #houtenpoppetjes #pegdolls #pegdollfamily #ketting #poppenhuis #trouwen #jarig ...

-Trouwen-

Volgens mij weten jullie al dat bruidsjurken mijn lievelingspoppetjes zijn om te maken😂 (nee hoor, heb je pas 100 keer gezegd🤪) Nog heeeeel eventjes en ik mag ze allemaal met jullie delen! Dan gooien we er voor vandaag maar deze throwback Thursday in! Een prachtig bruidspaar! ❤️❤️❤️ Ik kreeg details van de trouwjurk en het trouwpak en zo kon ik echte ‘look-a-like’ Poppys maken!
—————————————————————————
Les Poppys heeft nog enkele plekjes voor eind juni.
Juli/augustus=vakantie🤗
—————————————————————————
#lespoppys #houtenpoppetjes #pegdolls #pegdollfamily #ketting #poppenhuis #trouwen #jarig.

-Trouwen- Volgens mij weten jullie al dat bruidsjurken mijn lievelingspoppetjes zijn om te maken😂 (nee hoor, heb je pas 100 keer gezegd🤪) Nog heeeeel eventjes en ik mag ze allemaal met jullie delen! Dan gooien we er voor vandaag maar deze throwback Thursday in! Een prachtig bruidspaar! ❤️❤️❤️ Ik kreeg details van de trouwjurk en het trouwpak en zo kon ik echte ‘look-a-like’ Poppys maken! ————————————————————————— Les Poppys heeft nog enkele plekjes voor eind juni. Juli/augustus=vakantie🤗 ————————————————————————— #lespoppys #houtenpoppetjes #pegdolls #pegdollfamily #ketting #poppenhuis #trouwen #jarig ...

Familie opstelling. Agnes heeft op een eenvoudige manier haar familie weergegeven. Maar je kunt er natuurlijk ook iets heel anders in zien. #ontwerpen #maken #beeldhouwen #boetseren #familie #familieopstelling #vasthouden #klei #wittechamotteklei #tohn #clay #sculptuur #shape.

Familie opstelling. Agnes heeft op een eenvoudige manier haar familie weergegeven. Maar je kunt er natuurlijk ook iets heel anders in zien. #ontwerpen #maken #beeldhouwen #boetseren #familie #familieopstelling #vasthouden #klei #wittechamotteklei #tohn #clay #sculptuur #shape ...

Opendag 11mei as. De ochtengroep is vol. U bent van harte welkom voor de middaggroep die begint om 13.00 uur.
www.paardenkrachtnaareigenkracht.nl
.
.
#paarden #opendag #mindfullness  #coaching  #bezinning #zenweekend #coachingmetpaarden #zeeland #nederland #belgie #buitensport #buitenactiviteit #evenement #loopbaanbegeleiding #hrm #opleiding #training #systeemcoaching #familieopstelling #dagjeuit #burnout #stress #angst.

Opendag 11mei as. De ochtengroep is vol. U bent van harte welkom voor de middaggroep die begint om 13.00 uur. www.paardenkrachtnaareigenkracht.nl . . #paarden #opendag #mindfullness #coaching #bezinning #zenweekend #coachingmetpaarden #zeeland #nederland #belgie #buitensport #buitenactiviteit #evenement #loopbaanbegeleiding #hrm #opleiding #training #systeemcoaching #familieopstelling #dagjeuit #burnout #stress #angst ...

Morgen en overmorgen studeert er weer een groep af van de vakopleiding Energetische Familietherapie. 
2 dagen theorie en (oefen)praktijkexamen. 
Uiteindelijk gaat het niet om het papiertje maar om het groeiproces en ontwikkeling van de therapeut maar natuurlijk mooi als we zaterdag alle namen erop kunnen zetten. Ik kijk er weer naar uit om ze aankomende dagen allemaal aan het werk te zien. 
Beroeps en Vakopleiding Energetische Familietherapie basisjaar 
Nieuwe groep start 11 januari 2020 
De opleiding is geaccrediteerd door het KTNO.

Wil je graag aan de slag of je verder ontwikkelen op het gebied van persoonlijke groei, systemisch en energetisch werk, het familiesysteem en fijngevoeligheid? Herkennen van bespiegelingen (van het kind) 
Wil je je innerlijk verdiepen om te groeien in bewustzijn? 
Concrete vaardigheden leren om de weg naar binnen te maken en een ander hierin bij te staan?

Een diepgaand energetisch groeitraject waar je met jezelf geconfronteerd wordt met een therapeutische insteek die je zowel persoonlijk als in je werk/praktijk kunt inzetten.
Er wordt gewerkt in kleine groepen met persoonlijke aandacht en begeleiding waar de nodige zelfreflectie van je gevraagd wordt.
https://lnkd.in/gbGD_qy #opleidingfamilieopstellingen#dekrachtwijzer#energetischwerk#familieopstelling#berthellinger#energetischetherapie#familiesysteem#beroepsopleiding#zelfontwikkeling#bewustzijnsgroei#zelfreflectie#hooggevoeligheid#fijngevoeligheid#systemischwerken#groeieninbewustzijn#energetischefamilietherapie#familiesysteem#samskara#pratyahara#yinyoga#yinyoga.

Morgen en overmorgen studeert er weer een groep af van de vakopleiding Energetische Familietherapie. 2 dagen theorie en (oefen)praktijkexamen. Uiteindelijk gaat het niet om het papiertje maar om het groeiproces en ontwikkeling van de therapeut maar natuurlijk mooi als we zaterdag alle namen erop kunnen zetten. Ik kijk er weer naar uit om ze aankomende dagen allemaal aan het werk te zien. Beroeps en Vakopleiding Energetische Familietherapie basisjaar 
Nieuwe groep start 11 januari 2020 De opleiding is geaccrediteerd door het KTNO. Wil je graag aan de slag of je verder ontwikkelen op het gebied van persoonlijke groei, systemisch en energetisch werk, het familiesysteem en fijngevoeligheid? Herkennen van bespiegelingen (van het kind) Wil je je innerlijk verdiepen om te groeien in bewustzijn? Concrete vaardigheden leren om de weg naar binnen te maken en een ander hierin bij te staan? Een diepgaand energetisch groeitraject waar je met jezelf geconfronteerd wordt met een therapeutische insteek die je zowel persoonlijk als in je werk/praktijk kunt inzetten. Er wordt gewerkt in kleine groepen met persoonlijke aandacht en begeleiding waar de nodige zelfreflectie van je gevraagd wordt.
https://lnkd.in/gbGD_qy #opleidingfamilieopstellingen #dekrachtwijzer #energetischwerk #familieopstelling #berthellinger #energetischetherapie #familiesysteem #beroepsopleiding #zelfontwikkeling #bewustzijnsgroei #zelfreflectie #hooggevoeligheid #fijngevoeligheid #systemischwerken #groeieninbewustzijn #energetischefamilietherapie #familiesysteem #samskara #pratyahara #yinyoga #yinyoga ...

Het is 6 april - 4u07 en ik zit ben wakker. Niet goed, want ik hoor echt te slapen. Wel goed, want de heerlijke boodschap van Flow is een vroegere opkikker dan gewoonlijk. Mijn antwoorden op deze twee rake vragen aan mezelf:

1. Mijn weekend wordt magisch! Dat weet ik nu al. Waarom? Omdat ik deelneem aan het transformatieweekend 'Wie ben ik? Wat is mijn bijdrage aan de wereld?'. Deze tweedaagse wordt begeleid door de krachtigste, meest inspirerende en meest getalenteerde vrouw die ik tot nu toe in mijn leven ben tegengekomen (en ik ben er zeker van dit ik niet de enige ben die hier zo over denkt). Haar naam is Hilde Van Bulck. Hilde is de oprichtster van The New Life Experience, een diamant van een bedrijf. Vanaf dag 1 speelt ze de hoofdrol in mijn herstel- en transformatieproces na een meer dan stevige depressie en burn-out (wat nog een understatement is zullen mijn naasten beamen). En dat doet ze nog steeds. Ik volg bij Hilde persoonlijke coaching, ik ben fan van en heel frequente deelneemster aan haar familieopstellingen, en ik zit in de laatste rechte lijn van het transformatietraject 'Familieopstellingen met specialisatie voor onderwijs'. Hilde is een vrouw met pit, recht door zee en af en toe best een beetje streng en zelfs shockerend. Altijd vanuit de allerbeste intenties, ook al zie of voel je dat niet zo op dat moment. Als je tegen een stootje kan en bereid bent in overgave te gaan, zijn existentiële doorbraken en transformatie gegarandeerd zijn als je met Hilde in contact komt.

2. Niets, rien, nichts, nothing, nada! Ik vertrek binnen een paar uur met waanzinning veel goesting (en hopelijk toch een beetje uitgerust - sorry alvast voor de kleine oogjes medecursisten) naar Borsbeek voor 2 dagen transformatie en connectie met andere schone mensen.

Ik geef Hilde vanuit heel m'n hart deze erkenning en zichtbaarheid. Want het unieke werk dat zij neerzet (familie/organisatie/onderwijs-opstellingen,...), verdient gezien en verspreid te worden op grote schaal. 
#stress #burnout #depressie #transformation #familieopstellingen #familieopstelling #onderwijs #organisatieopstellingen #systemischwerk #education #transformatie #insomnia.

Het is 6 april - 4u07 en ik zit ben wakker. Niet goed, want ik hoor echt te slapen. Wel goed, want de heerlijke boodschap van Flow is een vroegere opkikker dan gewoonlijk. Mijn antwoorden op deze twee rake vragen aan mezelf: 1. Mijn weekend wordt magisch! Dat weet ik nu al. Waarom? Omdat ik deelneem aan het transformatieweekend 'Wie ben ik? Wat is mijn bijdrage aan de wereld?'. Deze tweedaagse wordt begeleid door de krachtigste, meest inspirerende en meest getalenteerde vrouw die ik tot nu toe in mijn leven ben tegengekomen (en ik ben er zeker van dit ik niet de enige ben die hier zo over denkt). Haar naam is Hilde Van Bulck. Hilde is de oprichtster van The New Life Experience, een diamant van een bedrijf. Vanaf dag 1 speelt ze de hoofdrol in mijn herstel- en transformatieproces na een meer dan stevige depressie en burn-out (wat nog een understatement is zullen mijn naasten beamen). En dat doet ze nog steeds. Ik volg bij Hilde persoonlijke coaching, ik ben fan van en heel frequente deelneemster aan haar familieopstellingen, en ik zit in de laatste rechte lijn van het transformatietraject 'Familieopstellingen met specialisatie voor onderwijs'. Hilde is een vrouw met pit, recht door zee en af en toe best een beetje streng en zelfs shockerend. Altijd vanuit de allerbeste intenties, ook al zie of voel je dat niet zo op dat moment. Als je tegen een stootje kan en bereid bent in overgave te gaan, zijn existentiële doorbraken en transformatie gegarandeerd zijn als je met Hilde in contact komt. 2. Niets, rien, nichts, nothing, nada! Ik vertrek binnen een paar uur met waanzinning veel goesting (en hopelijk toch een beetje uitgerust - sorry alvast voor de kleine oogjes medecursisten) naar Borsbeek voor 2 dagen transformatie en connectie met andere schone mensen. Ik geef Hilde vanuit heel m'n hart deze erkenning en zichtbaarheid. Want het unieke werk dat zij neerzet (familie/organisatie/onderwijs-opstellingen,...), verdient gezien en verspreid te worden op grote schaal. #stress #burnout #depressie #transformation #familieopstellingen #familieopstelling #onderwijs #organisatieopstellingen #systemischwerk #education #transformatie #insomnia ...

THE BIGGER PICTURE.

Mijn beide ouders en een eik van meer dan 500 jaar oud. En ik aan de andere kant van de lens. 
Daar kom ik uit voort. Uit mijn ouders en alles wat achter hen ligt, hun ouders en hun voorouders. En ook uit de grotere wetten van de natuur. 💗🌳 In dat systeem is het zoeken en soms ook worstelen om te ontdekken wie je zelf bent. Onbewust nam je over om vroeg of laat te ontdekken dat dat wat altijd waar is geweest misschien niet meer klopt voor jou. 
Het liefdessysteem bindt en verbindt. In het eerste geval ben je gebonden en in het tweede geval - bij verbinding - vrij. De mooiste reis die je kan maken is van binding naar verbinding. Wel een pittige reis, maar zo waardevol. 💝

Met systemisch werk krijg je zicht op jouw familiesysteem. Benieuwd geworden? Ik begeleid je graag bij het verkennen. 
Deuren die op slot zaten gaan weer open.  Nieuwe kijk. Nieuwe ruimte. Nieuw leven. 🌺.

THE BIGGER PICTURE. Mijn beide ouders en een eik van meer dan 500 jaar oud. En ik aan de andere kant van de lens. Daar kom ik uit voort. Uit mijn ouders en alles wat achter hen ligt, hun ouders en hun voorouders. En ook uit de grotere wetten van de natuur. 💗🌳 In dat systeem is het zoeken en soms ook worstelen om te ontdekken wie je zelf bent. Onbewust nam je over om vroeg of laat te ontdekken dat dat wat altijd waar is geweest misschien niet meer klopt voor jou. Het liefdessysteem bindt en verbindt. In het eerste geval ben je gebonden en in het tweede geval - bij verbinding - vrij. De mooiste reis die je kan maken is van binding naar verbinding. Wel een pittige reis, maar zo waardevol. 💝 Met systemisch werk krijg je zicht op jouw familiesysteem. Benieuwd geworden? Ik begeleid je graag bij het verkennen. Deuren die op slot zaten gaan weer open. Nieuwe kijk. Nieuwe ruimte. Nieuw leven. 🌺 ...

'Gun iedereen of alles zijn eigen plek. Ga goed op je eigen plek staan en laat het je goed gaan.'
. 
Wat een intens bijzondere dag was het vandaag met Els van Steijn, de auteur van het geweldige boek De Fontein, vind je plek. Zoveel gezien, geleerd en vooral ervaren wat een familieopstelling voor je kan betekenen. In alle vertrouwen en met zoveel integriteit.
. 
Dankbaar voor deze dag in Amsterdam, om me zo verbonden te voelen met anderen. In onze kwetsbaarheid zijn we zo gelijk. Dank ook aan de lieve dames van Holistik.❤️
. 
#defontein #elsvansteijn #holistik #familiesysteem #familieopstelling #verbonden #kwetsbaarheid #vindjeplek #laathetjegoedgaan #amsterdam #conservatoriumhotel #lifecoaching #deschommelplek.

'Gun iedereen of alles zijn eigen plek. Ga goed op je eigen plek staan en laat het je goed gaan.' . Wat een intens bijzondere dag was het vandaag met Els van Steijn, de auteur van het geweldige boek De Fontein, vind je plek. Zoveel gezien, geleerd en vooral ervaren wat een familieopstelling voor je kan betekenen. In alle vertrouwen en met zoveel integriteit. . Dankbaar voor deze dag in Amsterdam, om me zo verbonden te voelen met anderen. In onze kwetsbaarheid zijn we zo gelijk. Dank ook aan de lieve dames van Holistik.❤️ . #defontein #elsvansteijn #holistik #familiesysteem #familieopstelling #verbonden #kwetsbaarheid #vindjeplek #laathetjegoedgaan #amsterdam #conservatoriumhotel #lifecoaching #deschommelplek ...

Most Recent

-Huisdieren-

Vandaag staan er weer een aantal Poppys van honden en katten op de planning! Ze moeten natuurlijk wel echt lijken dus vraag ik ook altijd om een foto van de huisdieren. Het is een secuur friemel werkje maar oh zo leuk om te doen!
—————————————————————————
Nog enkele plekjes eind juni.
jul/aug=vakantie
www.lespoppys.nl
—————————————————————————
#lespoppys #houtenpoppetjes #pegdolls #pegdollfamily #ketting #poppenhuis #trouwen #jarig.

-Huisdieren- Vandaag staan er weer een aantal Poppys van honden en katten op de planning! Ze moeten natuurlijk wel echt lijken dus vraag ik ook altijd om een foto van de huisdieren. Het is een secuur friemel werkje maar oh zo leuk om te doen! ————————————————————————— Nog enkele plekjes eind juni. jul/aug=vakantie www.lespoppys.nl ————————————————————————— #lespoppys #houtenpoppetjes #pegdolls #pegdollfamily #ketting #poppenhuis #trouwen #jarig ...

ZomerSpecial Familieopstellingen. Er is weer plek voor 5 opstellingen en je mag gratis iemand mee nemen!
Wil je inzichten en meer stroming in je leven over iets waar je al heel lang mee loopt maar niet genoeg beweging in krijgt? Pak je moed bij elkaar stap naar voren en neem je plek! Je bent welkom!.

ZomerSpecial Familieopstellingen. Er is weer plek voor 5 opstellingen en je mag gratis iemand mee nemen! Wil je inzichten en meer stroming in je leven over iets waar je al heel lang mee loopt maar niet genoeg beweging in krijgt? Pak je moed bij elkaar stap naar voren en neem je plek! Je bent welkom! ...

MOTHER AND DAUGHTER.

MOTHER AND DAUGHTER. "De relatie die je hebt met je moeder is bepalend voor de relaties die je hebt in het leven". Niet niets zo'n uitspraak. 😲 Zeker als er wrijving zit op die relatie. Of als er conflict is. Of als je te kort bent gekomen. Als er ergenis is, of oordeel. De mate waarin jij je innerlijk hebt kunnen verbinden met je moeder, of bent afgescheiden of werd gesmoord, heeft een grote impact op jouw relaties van vandaag. Dat is omdat de moeder de eerste persoon is die je ontmoet. Al binnen de buik en van zodra je geboren bent. Het kind richt zich op de moeder; daar krijg je de eerste imprints. En die gaan soms een leven lang onbewust mee. 👩‍👧👩‍👦 En je moeder, net als je vader, is ook gewoon maar een mens, dus met imperfecties. Je hebt van haar gekregen en je hebt van haar gemist. Zo gaat dat. Dat is trouwens net zo voor zonen. Maar voor dochters is het nog anders. Dochters hebben te rusten in de wereld van de vrouwen. En zolang je de strijd aangaat met je moeder, kun je niet echt rusten. En van niet rusten kun je héél erg moe worden. 😴 En dan ga je ook héél véél alleen doen. Klinkt bekend? Dat betekent niet dat je alles maar oké moet vinden van je moeder, maar wel dat je haar neemt zoals ze is. Met niets meer en met niets minder. De strijdbijl begraven. 🕊️ Je verlangen laten gaan van hoe graag je zou willen dat het anders is/zou zijn geweest. Je gemis zelf vastpakken en niet meer bij haar neerleggen. Het is was het is en nu je eigen groeipad volgen. Pittig werkje overigens. Want moeders zijn moeders. Dichtbij en veraf. ↔️ Dit innerlijk werk gaat voorbij de grens van leven en dood, maw ook als je moeder is overleden kun je haar nog leren accepteren. (Schoonmoeders zijn overigens een andere categorie. Niet te verwarren. 😉 Laat dat maar over aan haar zoon.) Plaatje van mijn moeder en ik met de oude eik als ruggensteun.🌳 Beetje strijd, groeiende acceptatie, heel veel liefde. 💕 ...

-Trouwen-

Volgens mij weten jullie al dat bruidsjurken mijn lievelingspoppetjes zijn om te maken😂 (nee hoor, heb je pas 100 keer gezegd🤪) Nog heeeeel eventjes en ik mag ze allemaal met jullie delen! Dan gooien we er voor vandaag maar deze throwback Thursday in! Een prachtig bruidspaar! ❤️❤️❤️ Ik kreeg details van de trouwjurk en het trouwpak en zo kon ik echte ‘look-a-like’ Poppys maken!
—————————————————————————
Les Poppys heeft nog enkele plekjes voor eind juni.
Juli/augustus=vakantie🤗
—————————————————————————
#lespoppys #houtenpoppetjes #pegdolls #pegdollfamily #ketting #poppenhuis #trouwen #jarig.

-Trouwen- Volgens mij weten jullie al dat bruidsjurken mijn lievelingspoppetjes zijn om te maken😂 (nee hoor, heb je pas 100 keer gezegd🤪) Nog heeeeel eventjes en ik mag ze allemaal met jullie delen! Dan gooien we er voor vandaag maar deze throwback Thursday in! Een prachtig bruidspaar! ❤️❤️❤️ Ik kreeg details van de trouwjurk en het trouwpak en zo kon ik echte ‘look-a-like’ Poppys maken! ————————————————————————— Les Poppys heeft nog enkele plekjes voor eind juni. Juli/augustus=vakantie🤗 ————————————————————————— #lespoppys #houtenpoppetjes #pegdolls #pegdollfamily #ketting #poppenhuis #trouwen #jarig ...

Nieuwe startdata opleidingen 
15 juni start beroepsopleiding Energetische Familietherapie vervolgjaar 
29 nov start Praktijk en basisopleiding Familieopstellingen bij trauma-afscheid en verlies 
11 jan 2020 start beroepsopleiding Energetische Familietherapie basisjaar 
Wil je graag aan de slag of je verder ontwikkelen op het gebied van persoonlijke groei, systemisch en energetisch werk, het familiesysteem en fijngevoeligheid? Herkennen van bespiegelingen (van het kind) 
Wil je je innerlijk verdiepen om te groeien in bewustzijn? Concrete vaardigheden leren om de weg naar binnen te maken. 
Een diepgaand energetisch groeitraject waar je met jezelf geconfronteerd wordt met een therapeutische insteek die je zowel persoonlijk als in je werk/praktijk kunt inzetten.
Er wordt gewerkt in kleine groepen met persoonlijke aandacht en begeleiding waar de nodige zelfreflectie van je gevraagd wordt.

Voor meer info vraag de studiegids aan via de website www.dekrachtwijzer.nl 
#opleidingfamilieopstellingen#dekrachtwijzer#energetischwerk#familieopstelling#berthellinger#energetischetherapie#familiesysteem#beroepsopleiding#zelfontwikkeling#bewustzijnsgroei#zelfreflectie#hooggevoeligheid#fijngevoeligheid#systemischwerken#groeieninbewustzijn#energetischefamilietherapie#familiesysteem#samskara#pratyahara#yinyoga#yinyoga.

Nieuwe startdata opleidingen 15 juni start beroepsopleiding Energetische Familietherapie vervolgjaar 29 nov start Praktijk en basisopleiding Familieopstellingen bij trauma-afscheid en verlies 11 jan 2020 start beroepsopleiding Energetische Familietherapie basisjaar Wil je graag aan de slag of je verder ontwikkelen op het gebied van persoonlijke groei, systemisch en energetisch werk, het familiesysteem en fijngevoeligheid? Herkennen van bespiegelingen (van het kind) Wil je je innerlijk verdiepen om te groeien in bewustzijn? Concrete vaardigheden leren om de weg naar binnen te maken. Een diepgaand energetisch groeitraject waar je met jezelf geconfronteerd wordt met een therapeutische insteek die je zowel persoonlijk als in je werk/praktijk kunt inzetten. Er wordt gewerkt in kleine groepen met persoonlijke aandacht en begeleiding waar de nodige zelfreflectie van je gevraagd wordt. Voor meer info vraag de studiegids aan via de website www.dekrachtwijzer.nl #opleidingfamilieopstellingen #dekrachtwijzer #energetischwerk #familieopstelling #berthellinger #energetischetherapie #familiesysteem #beroepsopleiding #zelfontwikkeling #bewustzijnsgroei #zelfreflectie #hooggevoeligheid #fijngevoeligheid #systemischwerken #groeieninbewustzijn #energetischefamilietherapie #familiesysteem #samskara #pratyahara #yinyoga #yinyoga ...

Familie opstelling. Agnes heeft op een eenvoudige manier haar familie weergegeven. Maar je kunt er natuurlijk ook iets heel anders in zien. #ontwerpen #maken #beeldhouwen #boetseren #familie #familieopstelling #vasthouden #klei #wittechamotteklei #tohn #clay #sculptuur #shape.

Familie opstelling. Agnes heeft op een eenvoudige manier haar familie weergegeven. Maar je kunt er natuurlijk ook iets heel anders in zien. #ontwerpen #maken #beeldhouwen #boetseren #familie #familieopstelling #vasthouden #klei #wittechamotteklei #tohn #clay #sculptuur #shape ...