#familieopstellingen medias

Posts tagged on #familieopstellingen

Top Posts Recent Posts

Top Posts

26 mei De dag van het gescheiden kind!

Welke consequenties heeft een ingewikkelde (v-)echtscheiding op de ontwikkeling van het kind? Hoe zit dit systemisch in elkaar en wat kun je als ouder zijnde doen om je kind vrij te maken of te houden ondanks jullie strijd met elkaar?
β€œHet is voor je kind een groot cadeau wanneer je nog zΓ³veel respect voor elkaar hebt dat je in jullie kind het mooiste ziet dat jullie ooit samen hebben gehad.”
πŸ‘‰πŸ»Lees het in mijn blog! Zie link in de bio.

#dedagvanhetgescheidenkind #scheiding #kindinscheiding #vechtscheiding #vechtscheidingenopstellingen #systemischwerkenmetvechtscheiding #ouderenkind #vrijheid #vrijkind #familieopstellingen #opvoedopstelling #relatieopstelling #systemischwerk #oudercoaching #opvoedcoaching #kindercoaching.

26 mei De dag van het gescheiden kind! Welke consequenties heeft een ingewikkelde (v-)echtscheiding op de ontwikkeling van het kind? Hoe zit dit systemisch in elkaar en wat kun je als ouder zijnde doen om je kind vrij te maken of te houden ondanks jullie strijd met elkaar? β€œHet is voor je kind een groot cadeau wanneer je nog zΓ³veel respect voor elkaar hebt dat je in jullie kind het mooiste ziet dat jullie ooit samen hebben gehad.” πŸ‘‰πŸ»Lees het in mijn blog! Zie link in de bio. #dedagvanhetgescheidenkind #scheiding #kindinscheiding #vechtscheiding #vechtscheidingenopstellingen #systemischwerkenmetvechtscheiding #ouderenkind #vrijheid #vrijkind #familieopstellingen #opvoedopstelling #relatieopstelling #systemischwerk #oudercoaching #opvoedcoaching #kindercoaching ...

Nog tot eind van de maand met KORTING te boeken.
.
.
Tweedaagse workshop. 'Ga je mee op reis? Ontmoet de alleengeboren tweeling.' -Heb jij in je werk- of thuissituatie te maken met alleengeboren tweelingen? -En wil je de kwaliteiten en patronen van deze mensen beter leren (h)erkennen? -Of ben je zelf een alleengeboren tweeling en wil je (in de toekomst) andere alleengeboren tweelingen begeleiden of coachen?
Dan is deze workshop zeker iets voor jou.

Thema’s die aan bod komen:
Hoe voed ik mijzelf als therapeut van alleengeboren tweelingen
Contact maken met dat wat er is
Je β€˜zelf’ welkom heten. Uit je hoofd in je lijf
Hoe herken ik een alleengeboren tweeling
Hoe doorbreek ik de (stress-)patronen bij een alleengeboren tweeling

Doel:
Meer inzicht in alleengeboren tweelingen
Herkennen van specifieke patronen bij alleengeboren tweelingen
Verhogen van het rendement van je eigen therapie

Meer info via link in bio.
.
.
#workshop #alleengeborentweelingen #meerdaagse #patronen #doorbrekenvanpatronen #doorbreken #familieopstellingen #systemischwerk.

Nog tot eind van de maand met KORTING te boeken. . . Tweedaagse workshop. 'Ga je mee op reis? Ontmoet de alleengeboren tweeling.' -Heb jij in je werk- of thuissituatie te maken met alleengeboren tweelingen? -En wil je de kwaliteiten en patronen van deze mensen beter leren (h)erkennen? -Of ben je zelf een alleengeboren tweeling en wil je (in de toekomst) andere alleengeboren tweelingen begeleiden of coachen? Dan is deze workshop zeker iets voor jou. Thema’s die aan bod komen: Hoe voed ik mijzelf als therapeut van alleengeboren tweelingen Contact maken met dat wat er is Je β€˜zelf’ welkom heten. Uit je hoofd in je lijf Hoe herken ik een alleengeboren tweeling Hoe doorbreek ik de (stress-)patronen bij een alleengeboren tweeling Doel: Meer inzicht in alleengeboren tweelingen Herkennen van specifieke patronen bij alleengeboren tweelingen Verhogen van het rendement van je eigen therapie Meer info via link in bio. . . #workshop #alleengeborentweelingen #meerdaagse #patronen #doorbrekenvanpatronen #doorbreken #familieopstellingen #systemischwerk ...

-Weddingdress-
I love weddingdresses❀️❀️❀️ Heb ik een geluk dat ik er vandaag een aantal mag schilderen❀️ Fijn weekend!
β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
Mei=vol
Eind juni is er weer plek.
Juli/aug= vakantie 
www.lespoppys.nl
β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
#lespoppys #houtenpoppetjes #pegdolls #pegdollfamily #pegdoll #trouwenin2019 #trouwen #sayyestothedress #weddingdress.

-Weddingdress- I love weddingdresses❀️❀️❀️ Heb ik een geluk dat ik er vandaag een aantal mag schilderen❀️ Fijn weekend! β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€” Mei=vol Eind juni is er weer plek. Juli/aug= vakantie www.lespoppys.nl β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€” #lespoppys #houtenpoppetjes #pegdolls #pegdollfamily #pegdoll #trouwenin2019 #trouwen #sayyestothedress #weddingdress ...

-TBT-
Omdat ik veel Poppys nog niet met jullie kan delenπŸ€— hier een throwback!

Een kadootje die ik voor mijn moeder maakte. In het midden mijn moeder, met naast haar mijn zus, ik en onze zonen. En rechtsboven..... daar vliegt mijn moeders eigen kleine baby jongen die ze al 40 jaar moet missen πŸ’•
β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
www.lespoppys.nl
β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
#lespoppys #houtenpoppetjes #pegdolls #pegdoll #pegdollfamily.

-TBT- Omdat ik veel Poppys nog niet met jullie kan delenπŸ€— hier een throwback! Een kadootje die ik voor mijn moeder maakte. In het midden mijn moeder, met naast haar mijn zus, ik en onze zonen. En rechtsboven..... daar vliegt mijn moeders eigen kleine baby jongen die ze al 40 jaar moet missen πŸ’• β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€” www.lespoppys.nl β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€” #lespoppys #houtenpoppetjes #pegdolls #pegdoll #pegdollfamily ...

LEVEN VANUIT AANWEZIGHEID
Wil jij een meer liefdevolle relatie met je lichaam? Horen wat ze je te vertellen heeft?

Wanneer we worden geboren is onze eerste relatie, die met ons lichaam. Anders dan je misschien zou verwachten is deze relatie bij veel mensen helemaal niet zo vanzelfsprekend en liefdevol. Vaak wordt het lichaam gezien als een instrument dat het vooral moet doen, dat ten dienste staat van wat we graag willen in het leven. Of soms is het ook lastig om echt aanwezig te zijn in het lichaam, omdat we ons er bijvoorbeeld niet helemaal veilig in voelen. We vertrouwen het lichaam of de omgeving waarin we leven niet echt. Redenen hiervoor kunnen bijvoorbeeld zijn; traumatische gebeurtenissen, ziekte, het hebben van een negatief beeld van het lichaam of het hebben van heimwee naar de eenheid en niet echt op aarde willen zijn.

Heb jij het verlangen meer aanwezig te zijn in je lichaam? Je meer bewust te worden van wat er leeft in je lichaam, van wat ze je vertelt en om vanuit die aanwezigheid te leven?

Deze middag kun je ervaren hoe systemisch werk je hierin kan ondersteunen. We werken onder andere met kleine opstellingen rondom buik, hart, hoofd en de helende bewegingen daarbinnen.

De inhoud is ontstaan op basis van de waarnemingen die ik de afgelopen jaren heb gedaan in mijn individuele sessies en groepen over dit thema. Hierin heb ik onder andere gezien dat onze buik, hart en hoofd een waardevolle ingang zijn om samen de aan- en afwezigheid, spanning en boodschappen in het lichaam te onderzoeken.

Heb je vragen of wil je je aanmelden? Stuur me dan een mail naar stefanie@beallyoucanbe.nl of bel met 06-48102716

Meer info op: https://stefaniebussing1.wordpress.com/agenda/

#systemischlichaamswerk #taalvanhetlichaam #lichaamswijsheid #aanwezigzijninjelichaam #trauma #ziekte #heimwee #debron #helendebeweging #familieopstellingen #buik #hart #hoofd #beallyoucanbe #innerlijkebeweging.

LEVEN VANUIT AANWEZIGHEID Wil jij een meer liefdevolle relatie met je lichaam? Horen wat ze je te vertellen heeft? Wanneer we worden geboren is onze eerste relatie, die met ons lichaam. Anders dan je misschien zou verwachten is deze relatie bij veel mensen helemaal niet zo vanzelfsprekend en liefdevol. Vaak wordt het lichaam gezien als een instrument dat het vooral moet doen, dat ten dienste staat van wat we graag willen in het leven. Of soms is het ook lastig om echt aanwezig te zijn in het lichaam, omdat we ons er bijvoorbeeld niet helemaal veilig in voelen. We vertrouwen het lichaam of de omgeving waarin we leven niet echt. Redenen hiervoor kunnen bijvoorbeeld zijn; traumatische gebeurtenissen, ziekte, het hebben van een negatief beeld van het lichaam of het hebben van heimwee naar de eenheid en niet echt op aarde willen zijn. Heb jij het verlangen meer aanwezig te zijn in je lichaam? Je meer bewust te worden van wat er leeft in je lichaam, van wat ze je vertelt en om vanuit die aanwezigheid te leven? Deze middag kun je ervaren hoe systemisch werk je hierin kan ondersteunen. We werken onder andere met kleine opstellingen rondom buik, hart, hoofd en de helende bewegingen daarbinnen. De inhoud is ontstaan op basis van de waarnemingen die ik de afgelopen jaren heb gedaan in mijn individuele sessies en groepen over dit thema. Hierin heb ik onder andere gezien dat onze buik, hart en hoofd een waardevolle ingang zijn om samen de aan- en afwezigheid, spanning en boodschappen in het lichaam te onderzoeken. Heb je vragen of wil je je aanmelden? Stuur me dan een mail naar stefanie@beallyoucanbe.nl of bel met 06-48102716 Meer info op: https://stefaniebussing1.wordpress.com/agenda/ #systemischlichaamswerk #taalvanhetlichaam #lichaamswijsheid #aanwezigzijninjelichaam #trauma #ziekte #heimwee #debron #helendebeweging #familieopstellingen #buik #hart #hoofd #beallyoucanbe #innerlijkebeweging ...

Opruimen in je huis geeft vaak ook ruimte en lucht in je hoofd. Waar wacht je nog op?! Vandaag is dΓ© dag om los te komen van je ballast!

Happy Kingsday!

P.s wil je tips? Download dan mijn gratis eboek met 7 tips voor balans in je leven. Zie link in bio..

Opruimen in je huis geeft vaak ook ruimte en lucht in je hoofd. Waar wacht je nog op?! Vandaag is dΓ© dag om los te komen van je ballast! Happy Kingsday! P.s wil je tips? Download dan mijn gratis eboek met 7 tips voor balans in je leven. Zie link in bio. ...

-Feest-

Er zijn de afgelopen tijd zoveel bestellingen geplaatst voor feestjes! Les Poppys is bedacht tijdens een prachtig feest vorig jaar in september. Met vriendinnen gaf ik gepersonaliseerde poppetjes (die ik elders had besteld) kado aan het bruidspaar. Ik dacht steeds: maar DAT kan ik ookπŸ€—! En twee weken daarna bestond Les Poppys officieel!
β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”-
Eind juni is er weer plek.
jul/aug=vakantie
www.lespoppys.nl
β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”-
#pegdoll #lespoppys #pegdolls #houtenpoppetjes #pegdollfamily #kado #family.

-Feest- Er zijn de afgelopen tijd zoveel bestellingen geplaatst voor feestjes! Les Poppys is bedacht tijdens een prachtig feest vorig jaar in september. Met vriendinnen gaf ik gepersonaliseerde poppetjes (die ik elders had besteld) kado aan het bruidspaar. Ik dacht steeds: maar DAT kan ik ookπŸ€—! En twee weken daarna bestond Les Poppys officieel! β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”- Eind juni is er weer plek. jul/aug=vakantie www.lespoppys.nl β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”- #pegdoll #lespoppys #pegdolls #houtenpoppetjes #pegdollfamily #kado #family ...

-GiftCard/Cadeau- 
Afgelopen weken heb ik een aantal last minute kado bestellingen gehad maar de agenda zit de komende tijd echt volπŸ€— Veel klanten vonden het wachten niet erg maar om hen niet met lege handen te laten zitten kregen zij van mij een ballon met een GiftCard verstopt tussen de confetti. Zo kun je alsnog met een Les Poppy kadootje op een feestje aankomen❀️
β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”-
www.lespoppys.nl
β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”-
#lespoppys #houtenpoppetjes #pegdolls #pegdoll #kado #kadokaart #giftcard #jarig #feest #trouwen.

-GiftCard/Cadeau- Afgelopen weken heb ik een aantal last minute kado bestellingen gehad maar de agenda zit de komende tijd echt volπŸ€— Veel klanten vonden het wachten niet erg maar om hen niet met lege handen te laten zitten kregen zij van mij een ballon met een GiftCard verstopt tussen de confetti. Zo kun je alsnog met een Les Poppy kadootje op een feestje aankomen❀️ β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”- www.lespoppys.nl β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”- #lespoppys #houtenpoppetjes #pegdolls #pegdoll #kado #kadokaart #giftcard #jarig #feest #trouwen ...

Most Recent

26 mei De dag van het gescheiden kind!

Welke consequenties heeft een ingewikkelde (v-)echtscheiding op de ontwikkeling van het kind? Hoe zit dit systemisch in elkaar en wat kun je als ouder zijnde doen om je kind vrij te maken of te houden ondanks jullie strijd met elkaar?
β€œHet is voor je kind een groot cadeau wanneer je nog zΓ³veel respect voor elkaar hebt dat je in jullie kind het mooiste ziet dat jullie ooit samen hebben gehad.”
πŸ‘‰πŸ»Lees het in mijn blog! Zie link in de bio.

#dedagvanhetgescheidenkind #scheiding #kindinscheiding #vechtscheiding #vechtscheidingenopstellingen #systemischwerkenmetvechtscheiding #ouderenkind #vrijheid #vrijkind #familieopstellingen #opvoedopstelling #relatieopstelling #systemischwerk #oudercoaching #opvoedcoaching #kindercoaching.

26 mei De dag van het gescheiden kind! Welke consequenties heeft een ingewikkelde (v-)echtscheiding op de ontwikkeling van het kind? Hoe zit dit systemisch in elkaar en wat kun je als ouder zijnde doen om je kind vrij te maken of te houden ondanks jullie strijd met elkaar? β€œHet is voor je kind een groot cadeau wanneer je nog zΓ³veel respect voor elkaar hebt dat je in jullie kind het mooiste ziet dat jullie ooit samen hebben gehad.” πŸ‘‰πŸ»Lees het in mijn blog! Zie link in de bio. #dedagvanhetgescheidenkind #scheiding #kindinscheiding #vechtscheiding #vechtscheidingenopstellingen #systemischwerkenmetvechtscheiding #ouderenkind #vrijheid #vrijkind #familieopstellingen #opvoedopstelling #relatieopstelling #systemischwerk #oudercoaching #opvoedcoaching #kindercoaching ...

Maandagavond 27 mei.
Er zijn nog een aantal plaatsen vrij! #familieopstellingen #dronten.

Maandagavond 27 mei. Er zijn nog een aantal plaatsen vrij! #familieopstellingen #dronten ...

Deze schildering werd ons toegestuurd door Maya Boer nadat ze had meegedaan aan een 1-daagse Familieopstellingen. Haar ervaring heeft ze op een prachtige manier vertaald in dit schilderij. Dank je wel Maya, dat je dit met ons gedeeld hebt! 😘 #familieopstellingen.

Deze schildering werd ons toegestuurd door Maya Boer nadat ze had meegedaan aan een 1-daagse Familieopstellingen. Haar ervaring heeft ze op een prachtige manier vertaald in dit schilderij. Dank je wel Maya, dat je dit met ons gedeeld hebt! 😘 #familieopstellingen ...

Nog tot eind van de maand met KORTING te boeken.
.
.
Tweedaagse workshop. 'Ga je mee op reis? Ontmoet de alleengeboren tweeling.' -Heb jij in je werk- of thuissituatie te maken met alleengeboren tweelingen? -En wil je de kwaliteiten en patronen van deze mensen beter leren (h)erkennen? -Of ben je zelf een alleengeboren tweeling en wil je (in de toekomst) andere alleengeboren tweelingen begeleiden of coachen?
Dan is deze workshop zeker iets voor jou.

Thema’s die aan bod komen:
Hoe voed ik mijzelf als therapeut van alleengeboren tweelingen
Contact maken met dat wat er is
Je β€˜zelf’ welkom heten. Uit je hoofd in je lijf
Hoe herken ik een alleengeboren tweeling
Hoe doorbreek ik de (stress-)patronen bij een alleengeboren tweeling

Doel:
Meer inzicht in alleengeboren tweelingen
Herkennen van specifieke patronen bij alleengeboren tweelingen
Verhogen van het rendement van je eigen therapie

Meer info via link in bio.
.
.
#workshop #alleengeborentweelingen #meerdaagse #patronen #doorbrekenvanpatronen #doorbreken #familieopstellingen #systemischwerk.

Nog tot eind van de maand met KORTING te boeken. . . Tweedaagse workshop. 'Ga je mee op reis? Ontmoet de alleengeboren tweeling.' -Heb jij in je werk- of thuissituatie te maken met alleengeboren tweelingen? -En wil je de kwaliteiten en patronen van deze mensen beter leren (h)erkennen? -Of ben je zelf een alleengeboren tweeling en wil je (in de toekomst) andere alleengeboren tweelingen begeleiden of coachen? Dan is deze workshop zeker iets voor jou. Thema’s die aan bod komen: Hoe voed ik mijzelf als therapeut van alleengeboren tweelingen Contact maken met dat wat er is Je β€˜zelf’ welkom heten. Uit je hoofd in je lijf Hoe herken ik een alleengeboren tweeling Hoe doorbreek ik de (stress-)patronen bij een alleengeboren tweeling Doel: Meer inzicht in alleengeboren tweelingen Herkennen van specifieke patronen bij alleengeboren tweelingen Verhogen van het rendement van je eigen therapie Meer info via link in bio. . . #workshop #alleengeborentweelingen #meerdaagse #patronen #doorbrekenvanpatronen #doorbreken #familieopstellingen #systemischwerk ...

Stekkie op de spirituele beurs Rijswijk. .
.
Wij zijn allemaal intuΓ―tief/gevoelsmensen. Als onze voorouders dat niet waren hadden zij niet in het wild kunnen overleven. En dat hebben wij nog steeds in ons. Iedereen heeft het onderbuik gevoel weleens en vooral de sensitieve mensen onder ons merken vaak de signalen in hun lijf op. De maatschappij is alleen erg brein gedreven, waardoor wij ook niet goed leren wat ons lichaam ons verteld. Ik wist zelf nooit wat de signalen waren en kon ze niet goed herleiden. Maar sinds ik beter met mijzelf in connectie ben kan ik ook beter voelen waar dit onderbuik gevoel vandaan komt. En ervaar ik meer rust. Ik gun anderen hetzelfde en ik wil ze in contact brengen met hun intuΓ―tie zodat ook zij hun patronen kunnen doorbreken. Met een mix van theorie (coaching en familieopstellingen) en  kaart lezen en healing help ik jou weer beter in connectie te brengen met jezelf zodat jij gaat doen wat jij echt wilt en meer rust ervaart. .
Vandaag geef ik voor het eerst een gratis workshop waarbij ik meer uitleg over onze connectie met voorouders wat doorwerkt in ons bestaan. .
.
.
#rust #intuΓ―tie #ontwikkel #transitie #spiritueel #patroorbreken #familieopstellingen #coaching #counseling #coach #medium #healing #reading #stress #traumaverwerking #betruetoyourself #potentie #ondernemen #paranormaalalternatief #connectie #voorouders.

Stekkie op de spirituele beurs Rijswijk. . . Wij zijn allemaal intuΓ―tief/gevoelsmensen. Als onze voorouders dat niet waren hadden zij niet in het wild kunnen overleven. En dat hebben wij nog steeds in ons. Iedereen heeft het onderbuik gevoel weleens en vooral de sensitieve mensen onder ons merken vaak de signalen in hun lijf op. De maatschappij is alleen erg brein gedreven, waardoor wij ook niet goed leren wat ons lichaam ons verteld. Ik wist zelf nooit wat de signalen waren en kon ze niet goed herleiden. Maar sinds ik beter met mijzelf in connectie ben kan ik ook beter voelen waar dit onderbuik gevoel vandaan komt. En ervaar ik meer rust. Ik gun anderen hetzelfde en ik wil ze in contact brengen met hun intuΓ―tie zodat ook zij hun patronen kunnen doorbreken. Met een mix van theorie (coaching en familieopstellingen) en kaart lezen en healing help ik jou weer beter in connectie te brengen met jezelf zodat jij gaat doen wat jij echt wilt en meer rust ervaart. . Vandaag geef ik voor het eerst een gratis workshop waarbij ik meer uitleg over onze connectie met voorouders wat doorwerkt in ons bestaan. . . . #rust #intu Γ―tie #ontwikkel #transitie #spiritueel #patroorbreken #familieopstellingen #coaching #counseling #coach #medium #healing #reading #stress #traumaverwerking #betruetoyourself #potentie #ondernemen #paranormaalalternatief #connectie #voorouders ...

De winnaars zijn bekend!!! .
.
✨✨✨✨✨✨✨✨✨
Was jij op de Happinezbeurs en heb je onze goodiebag met lotnummer meegenomen?
.
Check dan gauw of je prijs hebt: .
.
✨ Lotnr 288 wint een workshop Systemisch werken voor 6 personen twv 150€  @dedoorbreekcoach
. .
✨Lotnr 182 wint een zelfhealing bodyscan of life coach consult van 60 min. twv 60€ van @dedoorbreekcoach.
.
✨ Lotnr 350 wint een zelfhealing bodyscan of life coach consult van 60 min. twv 60€ van @dedoorbreekcoach .
.
✨Lotnr 113 wint een mini kinderluisterafstemming van @kristalhelderhoren .
.
✨Lotnr 141 wint een mini kinderluisterafstemming van @kristalhelderhoren .
.
.
✨Lotnr  194 wint een mini kinderluisterafstemming van @kristalhelderhoren .
.
✨Lotnr 213 wint een mini kinderluisterafstemming van @kristalhelderhoren
.
.
.
.

Maandag* nemen wij per email contact met de winnaars op. Heb jij gewonnen? Laat jouw reactie achter onder dit bericht. . .
.
Zit jouw lotnummer er niet tussen? Houdt morgen tot en met zondag onze Facebook en/of Instagram pagina in de gaten voor meer prijzen. .
.
. *Mocht je dinsdag niets gehoord hebben, laat het dan even weten via een reactie in dit bericht. .
.
.
.
#happinezfestival #prijs #prijzen #lot #spiritueel #systemischwerken #familieopstellingen #luisterafstemmingen #winactie #win #happinez #happy #medium #coach #energetischcoach #energetisch #counselor  #dokterbrein #breindokter #mentalcoach #paraview #paranormaalbegaafd #zesdezintuig #sjamaan #lichtwerker #lightworker #healer #reading @ramsayvanrhijn @britta_livingchi @sjamaan_mothermother.

De winnaars zijn bekend!!! . . ✨✨✨✨✨✨✨✨✨ Was jij op de Happinezbeurs en heb je onze goodiebag met lotnummer meegenomen? . Check dan gauw of je prijs hebt: . . ✨ Lotnr 288 wint een workshop Systemisch werken voor 6 personen twv 150€ @dedoorbreekcoach . . ✨Lotnr 182 wint een zelfhealing bodyscan of life coach consult van 60 min. twv 60€ van @dedoorbreekcoach. . ✨ Lotnr 350 wint een zelfhealing bodyscan of life coach consult van 60 min. twv 60€ van @dedoorbreekcoach . . ✨Lotnr 113 wint een mini kinderluisterafstemming van @kristalhelderhoren . . ✨Lotnr 141 wint een mini kinderluisterafstemming van @kristalhelderhoren . . . ✨Lotnr 194 wint een mini kinderluisterafstemming van @kristalhelderhoren . . ✨Lotnr 213 wint een mini kinderluisterafstemming van @kristalhelderhoren . . . . Maandag* nemen wij per email contact met de winnaars op. Heb jij gewonnen? Laat jouw reactie achter onder dit bericht. . . . Zit jouw lotnummer er niet tussen? Houdt morgen tot en met zondag onze Facebook en/of Instagram pagina in de gaten voor meer prijzen. . . . *Mocht je dinsdag niets gehoord hebben, laat het dan even weten via een reactie in dit bericht. . . . . #happinezfestival #prijs #prijzen #lot #spiritueel #systemischwerken #familieopstellingen #luisterafstemmingen #winactie #win #happinez #happy #medium #coach #energetischcoach #energetisch #counselor #dokterbrein #breindokter #mentalcoach #paraview #paranormaalbegaafd #zesdezintuig #sjamaan #lichtwerker #lightworker #healer #reading @ramsayvanrhijn @britta_livingchi @sjamaan_mothermother ...