#siscuba medias

Posts tagged on #siscuba

Top Posts Recent Posts

Top Posts

Sorry gambar tadi terdelete ๐Ÿ˜โค post balik
-
#CubaPickupline
Awak ni ais ke ?

Sorry gambar tadi terdelete ๐Ÿ˜โค post balik - #CubaPickupline Awak ni ais ke ? "Sebab Aisse my future with you" ๐Ÿ˜†โค๐Ÿ’ž - ๐ŸƒPickupline: @google ๐Ÿ“ท: @syuhailarzm ...

Merah buat abang sayang ๐Ÿ’‹๐Ÿ˜˜
-
#NakKongsi 
Dalam kita jalani kehidupan , tak sempurna tanpa adanya dugaan . Itu lumrah kan ๐ŸŒธ๐Ÿƒ
-
๐ŸƒCc @google ๐Ÿ“ท @tyyhahh_.

Merah buat abang sayang ๐Ÿ’‹๐Ÿ˜˜ - #NakKongsi Dalam kita jalani kehidupan , tak sempurna tanpa adanya dugaan . Itu lumrah kan ๐ŸŒธ๐Ÿƒ - ๐ŸƒCc @google ๐Ÿ“ท @tyyhahh_ ...

Barbie doll so cute ๐Ÿ˜.

Barbie doll so cute ๐Ÿ˜ ...

Kerjaaa walaupun weekend, rajin macam ni sesuai jadi menantu siapa ek ? ๐Ÿ˜.

Kerjaaa walaupun weekend, rajin macam ni sesuai jadi menantu siapa ek ? ๐Ÿ˜ ...

Siapa tau ni masa drama apa ? Kasi ๐ŸŒน sikit kat barbie doll ๐Ÿ˜
.
Jangan lupa follow ๐Ÿ˜˜ @hannahhdelishaaa  @hannahhdelishaaa @hannahhdelishaaa @hannahhdelishaaa @hannahhdelishaaa.

Siapa tau ni masa drama apa ? Kasi ๐ŸŒน sikit kat barbie doll ๐Ÿ˜ . Jangan lupa follow ๐Ÿ˜˜ @hannahhdelishaaa @hannahhdelishaaa @hannahhdelishaaa @hannahhdelishaaa @hannahhdelishaaa ...

Most Recent

.
๐ŸŒนSHAWL 2 in 1,boleh dijadikan shawl atau turban dgn perlbagai gaya boleh digayakan.Shawl yg dijahit siap dgn inner so x payah beli inner dah.boleh tengok video tutorial yg kami sediakan๐Ÿคฉ
.
.
#meletops #blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #mudahterhibur #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak #paidreviewrm5 #koleksivideowhatsapp.

. ๐ŸŒนSHAWL 2 in 1,boleh dijadikan shawl atau turban dgn perlbagai gaya boleh digayakan.Shawl yg dijahit siap dgn inner so x payah beli inner dah.boleh tengok video tutorial yg kami sediakan๐Ÿคฉ . . #meletops #blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #mudahterhibur #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak #paidreviewrm5 #koleksivideowhatsapp ...

.
๐ŸŒนSHAWL 2 in 1,boleh dijadikan shawl atau turban dgn perlbagai gaya boleh digayakan.Shawl yg dijahit siap dgn inner so x payah beli inner dah.boleh tengok video tutorial yg kami sediakan๐Ÿคฉ
.
.
#meletops #blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #mudahterhibur #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak #paidreviewrm5 #koleksivideowhatsapp.

. ๐ŸŒนSHAWL 2 in 1,boleh dijadikan shawl atau turban dgn perlbagai gaya boleh digayakan.Shawl yg dijahit siap dgn inner so x payah beli inner dah.boleh tengok video tutorial yg kami sediakan๐Ÿคฉ . . #meletops #blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #mudahterhibur #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak #paidreviewrm5 #koleksivideowhatsapp ...

Nah akak dah sahut cabaran  @belenaarmel97 boleh la kan #walaupon  suara sumbang tpi nak buat juga hahaha ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ ____________________________________________________________

#DSChallengeADB #ManaAdaHatiYangInginTrusDisakit @dramasangat @aydajebat 
#SisCuba ๐Ÿ™ˆ.

Nah akak dah sahut cabaran @belenaarmel 97 boleh la kan #walaupon suara sumbang tpi nak buat juga hahaha ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ ____________________________________________________________ #DSChallengeADB #ManaAdaHatiYangInginTrusDisakit @dramasangat @aydajebat #SisCuba ๐Ÿ™ˆ ...

So, jgn putus asa ๐Ÿ˜Š.
.
(TAG SOMEONEโค๏ธ๐Ÿ’—).
.
๐Ÿ˜ณ๐Ÿ˜ณ๐Ÿ˜ณ๐Ÿ˜ณ๐Ÿ˜ณ๐Ÿ˜ณ๐Ÿ˜ณ๐Ÿ˜ณ๐Ÿ˜ณ๐Ÿ˜ณ๐Ÿ˜ณ๐Ÿ˜ณ๐Ÿ˜ณ๐Ÿ˜ณ๐Ÿ˜ณ๐Ÿ˜ณ
#paidreviewrm5 #posttwitter #lawakkeder #videolawak #brocuba #siscuba #igshopmalaysia #rotikaya #malaysiaku #paidreviewmalaysia #paidreviewmurah #dagelan #viral #mudahterhibur #funny #bf #lawak #student #perempuan #gf #padubeb #ikutcarakita #mudahterhibur #jangankecam #lelaki #igersmalaysia #kitapunyacerita #wanita
๐Ÿฅบ๐Ÿฅบ๐Ÿฅบ๐Ÿฅบ๐Ÿฅบ๐Ÿฅบ๐Ÿฅบ๐Ÿฅบ๐Ÿฅบ๐Ÿฅบ๐Ÿฅบ๐Ÿฅบ๐Ÿฅบ๐Ÿฅบ๐Ÿฅบ๐Ÿฅบ.

So, jgn putus asa ๐Ÿ˜Š. . (TAG SOMEONEโค๏ธ๐Ÿ’—). . ๐Ÿ˜ณ๐Ÿ˜ณ๐Ÿ˜ณ๐Ÿ˜ณ๐Ÿ˜ณ๐Ÿ˜ณ๐Ÿ˜ณ๐Ÿ˜ณ๐Ÿ˜ณ๐Ÿ˜ณ๐Ÿ˜ณ๐Ÿ˜ณ๐Ÿ˜ณ๐Ÿ˜ณ๐Ÿ˜ณ๐Ÿ˜ณ #paidreviewrm5 #posttwitter #lawakkeder #videolawak #brocuba #siscuba #igshopmalaysia #rotikaya #malaysiaku #paidreviewmalaysia #paidreviewmurah #dagelan #viral #mudahterhibur #funny #bf #lawak #student #perempuan #gf #padubeb #ikutcarakita #mudahterhibur #jangankecam #lelaki #igersmalaysia #kitapunyacerita #wanita ๐Ÿฅบ๐Ÿฅบ๐Ÿฅบ๐Ÿฅบ๐Ÿฅบ๐Ÿฅบ๐Ÿฅบ๐Ÿฅบ๐Ÿฅบ๐Ÿฅบ๐Ÿฅบ๐Ÿฅบ๐Ÿฅบ๐Ÿฅบ๐Ÿฅบ๐Ÿฅบ ...

"Be who you are"๐ŸŒˆ๐ŸŒˆ #siscuba ...