Atikah Ruhman @atikahruhman Atikah Ruhman
@atikahruhman


@atikahruhman . . Fokus sgt cer Ila tu.. Dapat ke sgt dapat?? Moga dapat.. InshaaAllah.. Aamiin. Kalau tak nanti mendapat laaa jawabnye. Hahaha.. . . Bile ngah diskusi, cer Ila mmg sgt fokus & serius nak kasi faham katenye. She will definitely write & take as much notes as she could.. Pas tu she akan refer again & again kat notes tu plus do research wif the help of mr google & tros wat keje.. . . Ade ketika she blasah je buat, do mistakes, then only we discussed.. Mase tu, mcm2 persoalan yg dia kate sebelumnye kurang tahu or tak tahu, terjawab sudah.. Mistakes good to improve ourselves Dalila Zamri. So, jgn risau utk wat mistakes ye. Learning by mistakes kann. . . Ok laa.. Work station berubah lagi nampaknye ni. Cer ilaa, jommm balikkkkk.. . . Bersambung.... . . #Freelance #OwnTime #OwnSchedule #ChallengingJourney #AlwaysBePositive #Anytime #Anywhere #Everywhere
#Freelance #OwnTime #OwnSchedule #ChallengingJourney #AlwaysBePositive #Anytime #Anywhere #Everywhere
favorite likes comment comments

6 months ago
location_onKluang Railway Coffee Taman Samudra Batu Caves Likes