#Soehanna Hall

Posts locations on #Soehanna Hall

Top Posts Recent Posts

Top Posts

Grand Final #TheNewLOTY (part 3)
Winner: Ivan - DKI Jakarta
1st Runner Up: Abi - Jawa Timur
2nd Runner Up: Juno - Sumatera Selatan
.
Top 6
Ricky - NTB
Daniel - Sulawesi Selatan
Rezza -Aceh
.
Special Awards
Best Social Media Influencer: Abi - Jawa Timur
Most Videogenic: Iwan - Kep Riau
.
Congratulations to The New L-Men of the Year - our upcoming YouTube host, and to all Grand Finalists!
.
Special thanks to the judges, all crew, our sponsors, and everyone who came, watch, and supported this event.
.
L-Men, trust me it works!
Wardrobe by : @id_theexecutive.

Grand Final #TheNewLOTY (part 3) Winner: Ivan - DKI Jakarta 1st Runner Up: Abi - Jawa Timur 2nd Runner Up: Juno - Sumatera Selatan . Top 6 Ricky - NTB Daniel - Sulawesi Selatan Rezza -Aceh . Special Awards Best Social Media Influencer: Abi - Jawa Timur Most Videogenic: Iwan - Kep Riau . Congratulations to The New L-Men of the Year - our upcoming YouTube host, and to all Grand Finalists! . Special thanks to the judges, all crew, our sponsors, and everyone who came, watch, and supported this event. . L-Men, trust me it works! Wardrobe by : @id_theexecutive ...

KETIGA PRIA INI ADALAH JUARA @lmen 2018. PRIA PALING KIRI ADALAH YANG PALING SERING DIJULITIN SAMA NETIJEN.
.
HAEEE GAESSSS. THANK YOU SO MUCH FOR EVERYTHINGG. i received a BUNCH of DMs, chats, comments, etc from all of you. 
Grateful and blessed to be the 1st Runner Up and Best Social Media Influencer. Couldn’t do this without you! .
.
But this post is not about me. This competition is not about winning. It’s wayyy more than that. 
Gw sudah lebih  dari bahagia dan bangga bisa kenal sama semua finalis. THEY ALL DESERVE TO BE HERE. Semua tim yang luar biasa dan care serta SABAR 🤣 sama kita semua, from the committee, to the CEO himself.
I’ve been at some competitions,and hands down, this is literally, the best one.
.
.
Ya udah. Daripada gw kabanyakan bacot, ntar gw dijulitin lagi.
AND to all who struggles in whatever you do..I may not be in your position, and may not know your pain and struggle..but what i do know, USAHA NGGA AKAN MENGKHIANATI HASIL. KEEP ON GOING!
Once again, THANK YOU. .
.
#Abibayu #TheNewLoTY.

KETIGA PRIA INI ADALAH JUARA @lmen 2018. PRIA PALING KIRI ADALAH YANG PALING SERING DIJULITIN SAMA NETIJEN. . HAEEE GAESSSS. THANK YOU SO MUCH FOR EVERYTHINGG. i received a BUNCH of DMs, chats, comments, etc from all of you. Grateful and blessed to be the 1st Runner Up and Best Social Media Influencer. Couldn’t do this without you! . . But this post is not about me. This competition is not about winning. It’s wayyy more than that. Gw sudah lebih dari bahagia dan bangga bisa kenal sama semua finalis. THEY ALL DESERVE TO BE HERE. Semua tim yang luar biasa dan care serta SABAR 🤣 sama kita semua, from the committee, to the CEO himself. I’ve been at some competitions,and hands down, this is literally, the best one. . . Ya udah. Daripada gw kabanyakan bacot, ntar gw dijulitin lagi. AND to all who struggles in whatever you do..I may not be in your position, and may not know your pain and struggle..but what i do know, USAHA NGGA AKAN MENGKHIANATI HASIL. KEEP ON GOING! Once again, THANK YOU. . . #Abibayu #TheNewLoTY ...

Feel so amazed banget waktu ngeliat hasil dari 3 tunnel experiencenya Rejoice 3in1. Ditambah lagi ada @fatin30 yang nyanyiin lagu barunya yang berjudul

Feel so amazed banget waktu ngeliat hasil dari 3 tunnel experiencenya Rejoice 3in1. Ditambah lagi ada @fatin 30 yang nyanyiin lagu barunya yang berjudul "Aku #Hijabisa ". Adem banget suaranya, seadem rambut aku waktu abis nyobain tunnel experiencenya Rejoice 3in1 ini, apalagi tunnel kesegarannya. Ga salah deh pokoknya udah milih Rejoice 3in1 buat mengatasi semua masalah rambutku. Kalau @shireeenz udah nyobain tunnel yang mana nih? #RejoiceSisters #ayinlooks #rejoiceXayuindriati ...

Tasya Syarief Resepsi
Crown by @rinaldyyunardi 
Dress by @yasrahayati.

Tasya Syarief Resepsi Crown by @rinaldyyunardi Dress by @yasrahayati ...

Belajar untuk menjadi lebih cantik setiap hari: melihat kebaikan dari segala sesuatu ❤️💕 #SelfReminder
.
#AndienStyle #AndienBackstage.

Belajar untuk menjadi lebih cantik setiap hari: melihat kebaikan dari segala sesuatu ❤️💕 #SelfReminder . #AndienStyle #AndienBackstage ...

Fifty Shade Of Grey 👰🏻
👗 : @yogi_gallery.

Fifty Shade Of Grey 👰🏻 👗 : @yogi_gallery ...

OMG! Tiga hari lagi. Udah siap nonton @oneruel belum nih di Soehanna Hall, Jakarta tanggal 27 Maret bareng @ismayalive?

Kira-kira @oneruel bakal bawain lagu apa aja ya? Kasih tau kita juga dong lagu @oneruel favorite kamu👇🏻 #ruel #oneruel.

OMG! Tiga hari lagi. Udah siap nonton @oneruel belum nih di Soehanna Hall, Jakarta tanggal 27 Maret bareng @ismayalive ? Kira-kira @oneruel bakal bawain lagu apa aja ya? Kasih tau kita juga dong lagu @oneruel favorite kamu👇🏻 #ruel #oneruel ...

My Yesterday was embellished in the melody of an old sweet song as Georgia was on my mind. Thank You @adirafinanceid for having me at your Special Event Moviechestra, Intimacy In Perfect Harmony. The honour was mine to perform with the Genius Maestro @dudutna who never fail to bring music into an unprecedented level. Wishing everyone nothing but the very best of what this beautiful life can offer. Good Night All.

Photo Credit: @juandus.

My Yesterday was embellished in the melody of an old sweet song as Georgia was on my mind. Thank You @adirafinanceid for having me at your Special Event Moviechestra, Intimacy In Perfect Harmony. The honour was mine to perform with the Genius Maestro @dudutna who never fail to bring music into an unprecedented level. Wishing everyone nothing but the very best of what this beautiful life can offer. Good Night All. Photo Credit: @juandus ...

You did it! Bravo! 👏🏼👏🏼👏🏼 Konser Ketika Itu & Kini. 2/3/2019. Congratulations on your stellar performance & your sold out debut concert. Proud of you and I am so happy to have been a part of it. Hugs! ❤️#soldout #we’vecomealongwaybaby #19yearsoffriendship #temantangisketawa #ingatlahdiriku.

You did it! Bravo! 👏🏼👏🏼👏🏼 Konser Ketika Itu & Kini. 2/3/2019. Congratulations on your stellar performance & your sold out debut concert. Proud of you and I am so happy to have been a part of it. Hugs! ❤️#soldout #we ’vecomealongwaybaby #19yearsoffriendship #temantangisketawa #ingatlahdiriku ...

Most Recent

.

...

nemu foto lama pas acara konser @chandrapitok .. trakhir ketemu  @mirandandrea di pagelaran tari @gentasriwijaya dengan lagu yg menyayat2 hati nya .. hehehe, tp keren banget tu lagu ... sukses terus yaak ... 😀🙏.

nemu foto lama pas acara konser @chandrapitok .. trakhir ketemu @mirandandrea di pagelaran tari @gentasriwijaya dengan lagu yg menyayat2 hati nya .. hehehe, tp keren banget tu lagu ... sukses terus yaak ... 😀🙏 ...

Buka bersama alumni ITS, 17 Mei 2019.

Buka bersama alumni ITS, 17 Mei 2019 ...

Breakfasting event at The Soehana Hall
500 pax with variant of buffet menu and food stall
Biryani Rice, Lamb Curry, Empal Gentong and Beef Tinoransak
Prepared and served by Aprez Catering Team
#aprezcafe #aprezcatering #aprez_catering #buffet #food #indonesianfood #localfood #cateringevent #breakfasting.

Breakfasting event at The Soehana Hall 500 pax with variant of buffet menu and food stall Biryani Rice, Lamb Curry, Empal Gentong and Beef Tinoransak Prepared and served by Aprez Catering Team #aprezcafe #aprezcatering #aprez_catering #buffet #food #indonesianfood #localfood #cateringevent #breakfasting ...

Buka bersama alumni ITS.

Buka bersama alumni ITS ...

Buka Puasa Bersama Melon 2019
Bersama ustad @derrysulaiman, @sitibadriahh & @virzhaofficial 
#BukberMelon2019.

Buka Puasa Bersama Melon 2019 Bersama ustad @derrysulaiman , @sitibadriahh & @virzhaofficial #BukberMelon2019 ...

Melon Iftar 2019, 
#BukberMelon2019
#Meloners.

Melon Iftar 2019, #BukberMelon2019 #Meloners ...

Kebersamaan di bulan Ramadhan
.
.
.
Ramadhan 1440H @melonindonesia #bukber #melonindonesiaofficial #bukbermelon2019.

Kebersamaan di bulan Ramadhan . . . Ramadhan 1440H @melonindonesia #bukber #melonindonesiaofficial #bukbermelon2019 ...

Alhamdulillah @melonindonesia bisa berbagi rejeki untuk sesama secara rutin dan khususnya dibulan yang mulia  bulan Ramadhan ini. Terima kasih sekali lagi untuk @sitibadriahh @denidenias @virzhaofficial yang ikut memeriahkan acara kami. #bukapuasabersama #melonindonesia.

Alhamdulillah @melonindonesia bisa berbagi rejeki untuk sesama secara rutin dan khususnya dibulan yang mulia bulan Ramadhan ini. Terima kasih sekali lagi untuk @sitibadriahh @denidenias @virzhaofficial yang ikut memeriahkan acara kami. #bukapuasabersama #melonindonesia ...